16.5.2016. 10:33
1
Napadnuti navijači Veleža: Dvije osobe povrijeđene
Protekle noći, oko 45 minuta poslije ponoći, na magistralnoj cesti M-17, u mjestu Potoci sjeverno od Mostar, dogodio se napad na navijače Veleža u kojem su dvije osobe lakše ozlijeđene.

 "Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja te je utvrđeno da su od strane nepoznatih osoba, navijača HŠK Zrinjski, napadnuti navijači FK Veleža koji su se vraćali iz Prijedora. Lakše tjelesne ozljede zadobili su A. K. (1997) i N. N. (1996), dok je na dva kombi vozila pričinjena materijalna šteta. S navedenim je upoznata krim policija i nadležni tužitelj, a mjesto događaja je osigurano do obavljanja očevida", priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

 U nedjelju, 15. svibnja, talijanska državljanka V. Z. prijavila je krađu dviju motociklističkih kaciga koje su se nalazile na motociklima, na parkingu Musala.

 Građana su primijetili dvije nepoznate osobe kako podesnim predmetom presijecaju metalnu zaštitu i otuđuju kacige, te se s dva motocikla bez registarskih oznaka udaljavaju Lacinom ulicom u smjeru sjevera. Policija poduzima potrebne mjere.

 Dan ranije, 14. svibnja, djelatnica sportske kladionice Millenium u naselju Luka F. K. prijavila je policiji kako je nepoznata osoba, uz prijetnje nožem, iz kladionice otuđila neutvrđeni iznos novca.

Policijska ophodnja pronašla je kod pravoslavnog groblja  počinitelja i utvrdila da se radi o M. P. (1976) iz Livna, trenutačno nastanjenom u Mostaru. On je uhićen, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj, te obavljen očevid, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

(FENA) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.