23.5.2016. 16:47
0
DM najpoželjniji poslodavac u 2016. godini
Na manifestaciji "Najpoželjniji poslodavac", koju već desetu godinu zaredom organizuje Kolektiv d.o.o. – Posao.ba, dm je dobio prestižno priznanje.

Direktor kompanije dm, Damir Šlosel je prilikom preuzimanja nagrade na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja najpoželjnijim poslodavcima u BiH naglasio da je dm već osam godina pri samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca, a ove godine i najpoželjniji, na šta su veoma ponosni.

„Ovo priznanje znači obavezu, posebno jer nije lako ponavljati uspjehe. dm će i dalje nastaviti ulagati u svoje zaposlenike i osiguravati im dobro okruženje u kojem mogu raditi i razvijati svoje potencijale. Edukacija nikada nije trošak nego investicija, jer kompaniju jedino ljudi razlikuju od konkurencije. Ponosni smo na naše uposlenike u poslovnicama i po tome nas prepoznaju. To čini razliku ne samo u Bosni i Hercegovini. Nastojimo ostati dosljedni načelima poslovanja a ljudima se pruža sigurnost iako rade u sektoru u kojem plate nisu velike.“ – kazao je Šlosel.

Poslovanje dm-a se konstantno unapređuje i uspješno zadovoljava potrebe svojih kupaca, zaposlenika i poslovnih partnera. Zaposlenicima se pruža mogućnost da uče jedni od drugih, da se humano ophode jedni prema drugima i da prihvate jedni druge kao individue. 

Kolektiv d.o.o. – Posao.ba već desetu godinu zaredom sprovodi online istraživanje za najpoželjnijeg poslodavca u BiH, čiji se rezultati temelje na percepciji bh. stanovništva i otkrivaju u kojim kompanijama građani vide idealne uslove za rad i uspješnu karijeru. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.