24.5.2016. 12:47
0
Na Bijambarama obilježen Evropski dan parkova
Na području Zaštićenog pejzaža "Bijambare" danas je obilježen Evropski dan parkova u organizaciji Kantonalne javne ustanove za zaštićena prirodna područja.

Tim povodom, učenici Osnovne škole "Stari Ilijaš" pripremili su bogat i interesantan program.

Stručni saradnik za promociju i marketing Javne ustanove za zaštićena prirodna područja KS-a Mustafa Zvizdić kazao je Feni da projekt obilježavanja značajnih ekoloških datuma u saradnji s osnovnim i srednjim školama Ustanova realizira već šestu godinu.

- Kroz ovaj projekt prošlo je više od 10.000 učenika. Vremenske prilike na Bijambarama danas su bile naklonjene manifestaciji, te su za više od 100 posjetilaca učenici izveli bogat program koji se sastojao od folklornih i muzičkih tačaka, recitacija i igrokaza - naglasio je Zvizdić.

(FENA)

Bijambare
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.