24.5.2016. 17:53
1
Semir Efendić o spornim lecima koji se dijele građanima: To nema veze sa mnom, to su aktivnosti SDP-a Novi Grad
U pojedinim dijelovima Općine Novi Grad Sarajevo pojavili su se leci u kojima se navodno načelnik ove općine, Semir Efendić, obraća građanima.

Piše: Haris Ahbabović

Ipak, sam načelnik ove općine je istakao kako nema veze sa lecima, te da iste također nije štampala Općina Novi Grad. U njegovom saopćenju na Facebooku piše:

"Posljednjih dana građani sa Alipašinog Polja, Švrakina, i drugih novogradskih naselja obavještavaju me kako su na adrese dobili letak na kojem se nalazi moje ime i prezime i fotografija, sa čudnim sadržajem. Ovim putem ovavještavam naše sugrađane da ni ja lično niti Općina nemamo ništa sa tim letkom. Prema mojim informacijama to su aktivnosti općinske organizacije SDP-a Novi Grad koji očito pokušavaju voditi neku negativnu kampanju. Bilo bi korektno u najmanju ruku da se potpišu ispod toga što rade, pa da građane ne zbunjuju, i da kampanju vode u vremenu koje je za to zakonom određeno", napisao je Efendić na Facebooku.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.