1.6.2016. 11:51
0
Novinaru prijećeno smrću tokom policijske akcije
Policija će protiv osobe čiji su inicijali P.S. iz Donjeg Žabara podnijeti izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj zbog verbalne prijetnje po život i tijelo dopisniku BN televizije iz Brčkog.
Policijskoj stanici Pelagićevo juče je prijavljeno da je u Donjem Žabaru tokom operativne akcije koju je provodila Policija Brčko distrikta, u saradnji sa policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti Doboj, lice P.S, u čijoj kući je vršen pretres, uputilo verbalnu prijetnju po život i tijelo novinaru koji je snimao te aktivnosti. 

Policija preduzima mjere radi dokumentovanja krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, nakon čega će protiv P.S. biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj. 

O navodima iz prijave obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.
(Srna)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.