4.6.2016. 12:30
0
"SNSD pravi vještačku glasačku mašinerijum njihov potez je neviđeni bezobrazluk"
Iz Gradskog odbora SDS-a Banja Luka danas su saopćili da su „zaprepašteni“ informacijom da će banjalučka „Elektrokrajina“ zaposliti novih 80 radnika, i to neposredno pred održavanje oktobarskih lokalnih izbora.

-Novi kadrovi SNSD-a će tako naći uhljebljenje u ionako prenatrpanoj administraciji elektroenergetskog sektora, što je samo nastavak loše prakse sa prethodnih općih izbora.

Ovaj potez SNSD-ove vrhuške je bezobrazluk neviđenih razmjera, jer predstavlja najbezobzirnije pravljenje vještačke glasačke mašinerije, tvrdi se u saopćenju banjalučkog SDS-a.

Majski masovni protesti Saveza za promjene su samo, kako dodaju, nagovještaj totalnog debakla SNSD-a, što će Banjalučani potvrditi u oktobru ove godine i definitivno otjerati SNSD u političku prošlost.

U „Elektrokrajini“ i u Ministarstvu industrije, energetike i rudarstva RS-a-a su ranije za medije potvrdili da je banjalučko elektrodistributivno preduzeće tražilo saglasnost za novo zapošljavanje.

Međutim, u „Elektrokrajini“ nisu željeli da kažu koliko radnika planiraju da zaposle navodeći da se radi o „određenom broju“, a novo zapošljavanje pravdaju povećanim obimom posla te nepovoljnom starosnom strukturom radne snage.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.