4.6.2016. 21:31
5
Arman Galičić, Alma i Tarik Drina zadržani u pritvoru: Bračni par pribavio nezakonitu korist od 25.000 KM
Bračni par Alma i Tarik Drina, te Armana Galičić koji su jučer u Sarajevu uhapšeni zbog zloupotrebe položaja i ovlaštenja, davanje i primanje dara, te protuzakonito posredovanje danas su predati Kantonlanom tužilštvu.

Trojac je zadržan u 24-satnom pritvoru, a nakon isteka istog tužilac će odlučiti o mjeri pritvora.

"Alma Drina i Tarik Drina sumnjiče se da su od početka maja do dana lišenja slobode u više navrata od Armana Galičića tražili novac i zauzvrat mu obećali da će Alma Drina kao odgovorna osoba u Željezničarskoj štedno-kreditnoj  zadruzi potpisati ugovor o zakupu poslovnog prostora s Armanom Galičićem. Tako su Alma i Tarik Drina sebi pribavili protupravnu imovinsku korist u iznosu većem od 25.000 KM", izjavila je glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva Azra Bavčić.  

Faktor saznaje da je riječ o objektu Trattoria Due u ulici Kranjčevićeva 16.

(Adna Zukanović-Zilić)

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.