8.6.2016. 12:45
0
Presuda Avdiji Selimoviću i Murizu Brkiću za ubistvo Arnele Đogić 14. juna
Avdija Selimović i Muriz Brkić danas su u Kantonalnom sudu u Zenici priznali krivicu za ubistvo Arnele Đogić, a presuda će biti izrečena naredne sedmice.

Selimović je priznao sve navode optužnice kazavši da razumije posljedice i da na njega niko nije vršio pritisak. Isto je ponovio i Brkić. 

Sudsko vijeće je nakon pauze objavilo da prihvata priznanje i da će presuda biti izrečena 14. juna u devet sati, piše Faktor.  Za ovo krivično djelo može biti izrečena zatvorska kazna i do 45 godina.

Podsjećamo, Selimović i Brkić su u februaru ove godine Arnelu Đogić brutalno mučili, ubili, a nakon toga bacili u kanjon rijeke Stupčanice. 

(Adna Zukanović-Zilić)
(Foto: Faktor)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.