13.6.2016. 8:19
0
Ilidža u znaku mladosti: Održana manifestacija „Dan mladih općine Ilidža“
Ispred Obrazovno-razonodnog centra za mlade SPAJALICA na Ilidži, u subotu, 11. juna 2016. godine održana je 11. manifestacija „Dan mladih općine Ilidža“.

Tokom cjelodnevnog programa za najmlađe posjetitelje organizovane su igre bez granica, kreativne radionice, druženje sa klaunom i face painting, dok su školarci mogli učestvovati u košarkaškom turniru, interaktivnoj radionici o zdravlju mladih „Zaplovimo zajedno“, te posjetiti Sajam nevladinih organizacija.

U okviru manifestacije organizovana je i akcija dobrovoljnog darivanja krvi, prikazan film „The Equalizer“, a u večernjim satima koncert za sve generacije održao je mladi izvođač Edin Talović.

„Jako smo zadovoljni posjetom, ali i sretni jer smo uspjeli organizovati manifestaciju koja je ponudila sadržaje za sve generacije. Dan mladih općine Ilidža već je tradicionalna omladinska manifestacija koju volonteri/ke Instituta za razvoj mladih KULT organizuju jedanaest godina. Lijepo je vidjeti da uloženi trud rezultira zadovoljstvom posjetitelja.“ – poručila je Emina Jusupović, volonterka Instituta za razvoj mladih KULT.

Dan mladih općine Ilidža organizuje Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA čiji je osnivač Institut za razvoj mladih KULT, uz podršku Općine Ilidža.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.