28.6.2016. 11:41
0
Gradačac: Pronađeni zasadi "Canabisa“
Djelatnici Odjela kriminalističke policije PU Gradačac izvršili su pretres kuće koju koristi osoba inicijala J.K.(40) i tom prilikom su pronađene i oduzete dvije saksije sa zasadom canabisa te više komada sušenih i poluosušenih listova opojne droge canabisa.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“, J.K.  je uhićen i priveden u službene prostorije PS Gradačac radi kriminalističke obrade.

Tom prilikom J.K. je u potpunosti priznao učinjeno kazneno djelo a djelatnici Odjela kriminalističke policije PU Gradačac u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom nastavljaju istragu u vezi sa navedenim događajem, priopćeno je iz MUP-a Tuzlanske županije.

Aktivnostima je prethodio operativni rad na terenu, kada su službenici policije došli do saznanja da se na balkonu obiteljske kuće u Gradačcu, nalaze saksije sa zasađenim canabisom.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.