10.7.2016. 13:33
0
U Banjoj Luci pronađen zasad indijske konoplje
Banjalučka policija uhapsila je muškarca Z.R. (1985.) iz Banje Luke zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Ovaj muškarac je osumnjičen da je u banjalučkom naselju Blagojin sokak zasadio trideset četiri stabljike indijske konoplje.

Uz zasad indijske konoplje, pojedinačne visine od 36 do 165 centimetara, policija je pronašla i plastične kante i kanister za vodu, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Izuzete biljke su deponovane u Osnovni sud Banja Luka. 

Nakon završenog ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka naložio je da se pusti na slobodu, te da se protiv Z.R. dostavi izvještaj za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

(FENA)

Konoplja
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.