18.7.2016. 14:27
6
Automobilom pokosio mladića i djevojku, a onda im psovao Aliju govoreći "ovo je Srbija"
Ermin Karić iz Sanskog Mosta još uvijek je u šoku, nakon sinoćnje saobraćajne nesreće koja se dogodila u centru grada na Sani. Pijani vozač je doslovno pokupio automobilom Erminovog sina i njegovu curu koji su se vozili na motoru, te nakon toga izašao iz automobila i počeo ih vrijeđati na nacionalnoj osnovi.

-Sinoć oko 19 sati moj sin se vozio sa curom na motoru lagano, u samom centru grada jer se zna da tu niko brzo ne vozi. Odjednom je ugledao Pasat 4 sivi karavan kako vozi nenormalno brzo i to u njihovoj traci. Moj sin je uspio nekako malo da se skloni u stranu, ali vozač Pasata je vozio više od 80 km na sat iako je ograničenje 40 i nije ga nažalost uspio izbjeći, kaže nam vidno potreseni Ermin, dodajući:  

-Amel i Smaila su odletjeli u vazduh i pali na asfalt. Ali, njemu to nije bilo dovoljno, te je izašao iz auta, počeo psovati i njih i građane koji su se tu zatekli. Skinuo je sa sebe majicu na kojoj je pisalo „Četnički ravnogorski pokret“ i znak 4S, bacio na Amela i Smailu i počeo im govoriti: „Ovo je Srbija“, „Ja ovo mogu platiti“, psovao je Aliju, državu. Nakon toga ušao je u auto i pokušao pobjeći, ali nije uspio jer mu je pukla guma. Građani su ga čuvali do dolaska policije.

Sanska policija obavila je uviđaj, a nakon što su iz bolnice dobili izvještaj, nisu zvali dežurnog tužioca na uviđaj.

-Smaila je odmah puštena iz bolnice, zadobila je udarce u rebra i nogu. Moj Amel je zadržan, jer se boje ne daj Bože unutrašnjeg krvarenja. Ne znam ime tog pijanog mladića koji ima nekih 20-ak godina. Znam da su cijeli dan pili ispred crkve, neka se slava obilježavala, pjevao im je onaj neki pjevač Knindža i policija je obezbjeđivala proslavu, kaže nam Ermin. 

(NAP)

 
6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.