28.7.2016. 16:52
0
Pijace Kvadrant i Ciglane počele s radom nakon što ih je Porezna uprava FBiH zapečatila 14. jula
Pijace Kvadrant i Ciglane, nakon što je Porezna uprava FBiH 14. jula zapečatila i zatvorila oko 250 neregistrovanih radnji i štandova, počele su s radom.

Većina korisnika zatvorenih radnji na tim pijacama se uz podršku i pomoć KJKP "Tržnice pijace" d.o.o. Sarajevo registrovala i ostvarila uslove za rad.

Direktor KJKP "Tržnice pijace" Jasmin Terović danas je posjetio pijace Kvadrant i Ciglane, a istakao je da podržava dosadašnji rad i napore inspekcija, ali i da očekuje da će u narednom periodu kantonalna inspekcija izvršiti kontrolu i sankcionisati ilegalnu prodaju oko pijaca.

Izrazio je nadu da će predmet inspekcijskih kontrola kantonalne inspekcije biti privatne pijace koje se nalaze u neposrednoj blizini pijaca kojima upravlja Preduzeće, saopćeno je iz KJKP "Tržnice pijace" d.o.o. Sarajevo.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.