3.8.2016. 9:08
0
Manifestacija „Odbrana BiH-Igman 2016“ bit će održana 4. i 5. augusta
I ove godine na Igmanu će biti održana tradicionalna manifestacija „Odbrana BiH-Igman“ čiji je cilj da okupi preživjele učesnike odbrane iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, kako bi evocirali uspomene i sjećanja na teške godine borbe protiv agresora, kao i da se upoznaju mlade generacije sa značajem borbe u sudbonosnim danima odbrane kako Igmana, tako i glavnog grada i države.

Ovogodišnja, 17. po redu, manifestacija „Odbrana BiH-Igman 2016.“ bit će održana 4. i 5. augusta. Otvaranje manifestacije je planirano za četvrtak (4. augusta) u 10 sati u Memorijalnom centru Kovači, dok će centralni dio, dan poslije, biti održan na Igmanu.

Iz Organizacionog odbora manifestacije se nadaju da će Igman i ove godine pohoditi brojni građani, veterani, članovi porodica šehida i visoki funkcioneri koji će na taj način odati počast poginulim borcima Armije RBiH.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.