19.9.2016. 13:07
0
Šešeljevi radikali žele nekoliko odbornika u Skupštini Srebrenice
FOTO: Patria
Iz Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja pokušat će preći izborni prag na izborima u Srebrenici 2. oktobra, i tako dobiti nekoliko odbornika u Skupštini općine Srebrenica, piše Patria.

Tokom vikenda u Srebrenici su osvanuli preizborni plakati sa likom Vojislava Šešelja, na kojima iz ove stranke srebreničke Srbe pozivaju da glas na izborima daju njihovim kandidatima na predstojećim izborima.

Jedan od visokopoziciniranih članova ove stranke rekao je za Patriju da su novac za kampanju dobili direktno od Šešelja, te da se nadaju da će 2. oktobra preći izborni prag.

Predizborne skupove u naseljima oko Srebrenice iz ove stranke najavljuju i 25. septembra, na dan kada bi vlasti iz bh. entiteta Republika Srpska mogle održati zabranjeni referendum o "9. januaru", piše Patria.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.