2.10.2016. 22:10
0
"Srbin koji bude na čelu Srebrenice neće zatvoriti Potočare, poštovat će se svačija bol"
FOTO: N1
Milorad Dodik, predsjednik RS-a i SNSD-a, večeras se obratio medijima.

Piše: Haris Ahbabović

"Republika Srpska je u kratkom periodu pobijedila u dva navrata. Ponosan sam na demokratsko dostignuće RS-a. Željelo se da RS doživi neuspjeh. Ona je doživjela apsolutni uspjeh. Današnja pobjeda SNSD-a je veličanstvena. Ona je veća od one naše prve pobjede sa početaka. SNSD je upisao 11 pobjeda više u odnosu na prošle izbore. Imali smo sjajan rezultat ovdje u Banja Luci. Ubjedljivo vodimo u Trebinju", rekao je Dodik.

"Upisali smo neke spektakularne pobjede i vratili smo neke opštine. Ovo je vrijeme za veliko slavlje. Čestitam svim ljudima u SNSD-u koji su živjeli za ovaj rezultat. RS je pokazala kakvu vlast hoće, a kakvu neće da ima. Ovo je odluka naroda šta želi i kakvu politiku podržava", rekao je Dodik.

"Rekao sam jasno da još ne možemo proglasiti pobjedu u Srebrenici. Srbin koji bude na čelu Srebrenice neće zatvoriti Potočare. Poštovat će se svačija bol, ali i bol Srba koja se do sada nije vidjela sa Durakovićem u Srebrenici", rekao je Dodik.

"Ja ne bježim od referenduma i stojim iza toga. Volja naroda će se poštovati i ovaj narod će slaviti 9. januar kao svoj praznik", rekao je Dodik.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.