4.10.2016. 12:41
0
Policija istražuje prijeteće poruke Mladenu Grujičiću, kandidatu za načelnika općine Srebrenica
Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina danas je potvrđeno da policija u Srebrenici vodi istragu nakon prijetećih poruka kandidatu za načelnika te općine Mladenu Grujičiću.

On se danas prijavio Policijskoj stanici Srebrenica da je, 3.oktobra, u 20.10 sati, od nepoznate osobe na svom Facebook profilu dobio poruku prijetećeg sadržaja.

-Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica koji su obavijestili nadležno tužilaštvo, koje je zaključilo da se radi o krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti – navodi se u saopćenju Centra javne bezbjednosti Bijeljina, uz navođenje inicijala prijavitelja.

Grujičić je također prijavio da je sa nepoznatog Facebook profila na profil svoje supruge dobio poruke koje su prijetećeg sadržaja. 

U toku je utvrđivanje činjeničnog stanja i identifikovanje počinilaca.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.