30.10.2016. 12:28
0
Novorođenče čija je majka preminula na porođaju i dalje u teškom stanju
I dalje je teško zdravstveno stanje novorođenčeta iz Gornjih Podgradaca kod Gradiške, čija je majka preminula na porođaju, potvrđeno je Srni u Klinici za dječije bolesti Univerzitetsko kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

"Preduzimaju se sve potrebne mjere za stabilizaciju zdravstvenog stanja novorođenčeta. Sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne", rekla je Srni dežurni ljekar u Klinici Dragica Jojić. 

Ona je podsjetila da je novorođenče u petak, 28. oktobra, iz Opšte bolnice Gradiška primljeno u UKC, u Odjeljenje intenzivne njege i terapije sa teškim kliničkim stanjem. 

Majka novorođenčeta Jovana Šinik /33/ primljena je u utorak, 25. oktobra, u Opštu bolnicu u Gradišci na Ginekološko-akušersko odjeljenje, a porođaj je obavljen u četvrtak, 27. oktobra, oko 14.35 časova, nakon čega je Šinikova preminula. 

Novorođenče je odmah, teškog zdravstvenog stanja, prebačeno u UKC Republike Srpske, gdje se i dalje nalazi. 

(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.