14.11.2016. 15:56
0
Brat Alije Delimustafića se predao FUP-u
Osumnjičeni Mirsad Delimustafić danas se predao pripadnicima Federalne uprave policije (FUP), potvrdila nam je Azra Bavčić, glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva KS.

Za njega je Tužilaštvo KS predložilo određivanje jednomjesečnog pritvora i raspisivanje potjernice, no o tome Sud KS još uvijek nije donio odluku, prenosi Avaz.

Bavčić nam je rekla da sada slijedi redovna procedura te će Delimustafić nakon kriminalističke obrade u FUP-u biti predat u nadležnost Tužilaštva KS.

Njegov brat, Alija Delimustafić, uhapšen je u petak u akciji "Pravda", a riječ je o organiziranoj grupi koja je osumnjičena za nezakonitu prodaju i knjiženje nekretnina na području KS, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.