8.12.2016. 12:08
0
Bazar "Dobre volje"
Bazar "Dobre volje", sedmi po redu, održat će se u subotu 10. decembra u Pomozi.ba prostorijama na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br 8

"Obzirom da su nastupili hladniji dani, bazar će ovaj put biti u zatvorenom prostoru, sa raznovrsnom ponudom kao i svaki put do sada.
Međutim, ovaj put će svi naši posjetitelji moći da dobiju i besplatan čaj, da se malo ugriju u ovim zimskim danima, a biće tu i domaći keksići koje će pripremiti par žena kojima je želja da na taj simboličan način počaste sve one koji podržavaju rad ovog udruženja.

Sredstva od ovog bazara biće usmjerena na projekat "Obrok za sve" s tim da ćemo ovaj put dio sredstava usmjeriti i na projekat "Brašno" kojim planiramo da pomognemo izbjeglice iz Sirije koje se nalaze na području same Sirije kao i u kampovima u Turskoj. 
Ti ljudi prolaze kroz težak period, pogotovo zadnje vrijeme, period kroz koji smo mi prolazili prije 20 godina, pa ako ništa možemo im pomoći tom jednom kilom brašna. 
Cijene na bazaru biće simbolične, počevši od 0.50 KM", istaknuto je iz udruženja Pomozi.ba.


(Udruženje Pomozi.ba)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.