11.12.2016. 19:15
21
Sarajlije bez vode cijeli dan, Đipa potvrdio da će i večeras biti redukcije
Kenan Đipa, izvršni direktor za vodovodni sistem VIK-a potvrdio je da će do 20 sati biti normalizirano vodosnabdijevanje Sarajeva, ali i da će večeras ipak doći do noćne redukcije?!


Kako je kazao bit će prolongirane sat ili dva ali će biti izvršene. 

Glavni grad BiH Sarajevo bez vode je od 9 sati jutros. Iako je najavljeno da će se stanje normalizirati oko 15 sati, a zatim oko 17, do toga nije došlo, piše Patria. Tek u pojedinim naseljima ima vode ali slabog pritiska.

Ogorčeni stanovnici stalno zovu preduzeće VIK, ali ima niko ne odgovara na pozive. Navodno bi voda trebala biti u svim domaćinstvima do 20 sati. 

Kako je ranije saopćeno oko 16 sati počelo je puštanje u rad 29 bunara jedan po jedan. 

(NAP)

21
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.