15.12.2016. 12:29
0
Rotvajleri napali i izgrizli ženu, policija pucala na pse!
Dva odrasla psa pasmine rotvajler, koja su lutala Bokavićima kod Lukavca, prije nekoliko dana su napali i izgrizli nesretnu ženu i njene ovce. Izvukla je jedva živu glavu zahvaljujući ovcama koja je bila žrtva.

“Nesretna žena je krenula izvesti ovce na ispašu kada su joj put popriječili ovi krvoločni psi, par mužijak i ženka. Jedan ju je napao tj. zaskočio i počeo trgati ruku. Obzirom da je jedna ovca išla uz nju i da tako kažem branila je, drugi je zgrabio ovcu i vukao je po livadi. Otrgnuvši odjeću sa žene, pa tako i dio mesa i kože počeo je da je vuče misleći vjerovatno umjesto odjeće da vuče nju. Na svu sreću da kažem i njemu je pažnju privukla jadna ovca, te dok su kidali ovcu, žena je uspjela pobjeći kući. Odmah je odvezena u službu hitne pomoći, te odatle upućena na UKC Tuzla.
 
U međuvremenu su na lice mjesta izašli pripadnici PU Lukavac:

Obaviještena je i policija koja je ubrzo došla na mjesto događaja, gdje su se također susreli sa psima i bili napadnuti. Na kraju su morali pucati, jer nisu imali druge opcije i ranili su pse, nakon čega su pobjegli. Ubrzo su otkrili vlasnika, koji se kasnije priključio mjestu događaja, ali nije baš iskazivao neko žaljenje. Do danas se vlasnik nije udostojio posjetiti napadnutu ženu niti se raspitivao za njeno zdravstveno stanje”, saznajemo od našeg čitatelja, čije je ime poznato redakciji, piše “Sodalive“…

(Merima Druškić/Sodalive)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.