29.12.2016. 16:10
0
GRAS o izmjenama u odvijanju saobraćaja za Novu godinu
GRAS obavješta korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, zbog potpune obustave saobraćaja u povodu javnog dočeka Nove godine na Trgu Bosne i Hercegovine doći do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prevoza:

- u petak, 30.12.2016. godine od 18:00h pa do kraja radnog vremena: tramvajski saobraćaj odvijat će se na relaciji Željeznička stanica – Ilidža, autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će trasu i na relaciji Pofalići – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom, a autobuska linija 41 za Gornje Velešiće umjesto sa Drvenije polazit će sa Željezničke stanice.

- Preduzeće GRAS će s ciljem obezbjeđenja prevoza posjetilaca javnog dočeka Nove godine, u novogodišnjoj noći produžiti rad tramvajskog saobraćaja do 03:00h i autobuske linije Vijećnica – Dobrinja do 02:00h.

Dakle, u subotu 31.12.2016. godine od 18:00h tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Željeznička stanica – Ilidža, a od ponoći do 03:00h u saobraćaju će biti četiri vozila sa intervalnom nailaska 15 minuta.

Autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja od 18:00h mijenjat će trasu i na relaciji Pofalići – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom, a ova linija od ponoći do 02:00h saobraćat će sa dva vozila i intervalom nailaska 30 minuta.

Autobuska linija 41 za Gornje Velešiće od 18:00h sati pa do kraja radnog vremena umjesto sa Drvenije polazit će sa Željezničke stanice.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.