3.1.2017. 17:53
0
Humanitarna večer za liječenje Joze Klišanina
Cafe bar "Pub Amadeus" iz Podhuma pored Livna kao i prošle godine u ovo vrijeme tako i sada organizira humanitarnu večer sa svrhom prikupljanja sredstva za liječenje Joze Klišanina.

Humanitarna akcija će biti organizirana  4. siječnj, a sav dobrovoljni prihod na ulazu u lokal kao i od prodaje pića će biti usmjeren za liječenje Joze Klišanina koji je stradao u prometu.

- Ovim akcijom želimo potaknuti naše mještane da pomognu mladom Jozi, kako bi stao na svoje noge te uživao u životu – istakli su organizatori humanitarne akcije.

Naime, Jozo Klišanin i njegova obitelj zauvijek će pamtiti utorak, 28. srpnja 2015.godine kao jedan od najtežih dana u njihovom životu. Tog dana Jozo je doživio tešku prometnu nesreću na magistralnoj cesti Livno -Tomislavgrad u mjestu Smričani, a od posljedica te prometne mu je nagnječena moždina u kralježnici, pa ne osjeća noge.

Nakon dužeg liječenja na KBC u Firule u Splitu liječnički tim je preporučio daljnju rehabilitaciju u Krapinskim toplicama koja će trajati više od godinu dana. 

Troškovi liječenja iznose 24 800 kuna ili 3 300 eura mjesečno te su stoga sredinom prošle godine studenti pokrenuli jednu od humanitarnih akcija  kojima su se priključili i sportski klubovi te udruge iz Livna.

Misleći da će moći sami pokriti sve troškove, obitelj je pokušala izbjeći otvaranje kunskog i deviznog računa za pomoć, ali su naposljetku bili prisiljeni to učiniti i prihvatiti pomoć onih koji to žele iskrena srca učiniti.

Jozi je, kažu, potrebna pomoć dobrih ljudia a ukoliko je ne dobije neće moći odlaziti na prijeko potrebnu rehabilitaciju i može ostati nepokretan.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.