8.1.2017. 9:41
2
Ivanić za Dan RS u Banja Luku dovodi 40 vojnika OSBiH, tražio da imaju i naoružanje
Četrdeset pripadnika Oružanih snaga BiH, ali i Vojni orkestar Banja Luka bend, 9. januara bit će na banjalučkom Trgu Krajine, potvrdio je za ATV predsjedavajući Predsjedništva BiH, Mladen Ivanić. Upravo toliko vojnika Ivanić zahtjeva da bude u Počasnoj jedinici na koju ima pravo i koja bi trebalo da ga prati u skladu sa njegovim protokolom, prenosi Patria.

Toliko vojnika Oružanih snaga tražio je i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na paradi povodom obilježavanja Dana RS. Svi vojnici nosit će uniforme Oružanih snaga, Ivanić je potvrdio za ATV. Tražio je da imaju i naoružanje što će se najvjerovatnije i desiti, iako o tome nije želio da govori.

Kako kaže, ne želi ni da daje izjave i podsjeća da je obećao da će 9. januara u Banja Luku dovesti vojnike Oružanih snaga BiH.

(Patria)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.