13.1.2017. 12:45
6
Pronađite razliku na slikama:Koju jedinicu je Ivanić postrojio 9. a koju 13. januara
Dvije fotografije nastale 9. i 13. januara, jedna na Trgu Krajine a druga u kasarni Kozara u Banja Luci i više su nego dovoljan dokaz za istragu u Ministarstvu odbrane BiH i Zajeničkom štabu Oružanih snaga BiH, piše Patria.

Dokazuju da je predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić tokom obilježavanja neustavnog praznika Dana RS 9. januara postrojio pripadnike Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Šeste pješadijske brigade Oružanih snaga BiH.

Jer danas, 13. januara na Božićnom prijemu koji je zamjenik ministra odbrane BiH Boris Jerinić organizirao u kasarni Kozara postrojena je JEDINA I PRAVA Počasna jedinica Oružanih snaga BiH.

Suvišno je dalje pisati bilo kakve komentare i pojašnjenja. Sami zaključite ko obmanjuje javnost naknadnim izjavama pravdanja. Ko je narušio lanac komandovanja u OS BiH, ko je prekršio Ustav BiH, odluku Ustavnog suda BiH, te Zakon o odbrani BiH. 

(NAP)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.