16.1.2017. 14:03
0
U Novom Travniku akcija 'Jakna za drugoga'
Humanitarna akcija "Jakna za drugoga" počela je u Novom Travniku, gdje građani od jutros mogu donirati odjeću za sugrađane kojima je pomoć potrebna.

Inicijatorica ove akcije, profesorica Dragana Perić, istaknula je da je očigledno da postoje ljudi kojima je pomoć potrebna, te se nada kako će se veliki broj građana uključiti u akciju i donirati odjeću.

- Vjerujem kako ovaj grad ima dobrih ljudi. Činjenica je da ima i onih kojima treba pomoć i bilo bi mi žao kad bi se oni ustručavali doći po doniranu odjeću. Ako se to dogodi, povezat ću se sa centrom za socijalni rad kako bih im dostavila odjeću na kućnu adresu - kazala je Perić. 

Pozvala je građane da narednih dana odjeću donesu u Dom kulture u Novom Travniku, gdje će biti dostupna za sve one kojima je potrebna.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.