23.1.2017. 9:33
1
Zbog opravke kvarova prekid vodosnabdijevanja na više lokaliteta u Sarajevu
Zbog opravke kvarova danas od 9.00 sati doći će do prekida u vodosnabdijevanju na lokacijama: Vrela - Rakovica, Hrvatin, Mala Berkuša, Generala Izeta Nanića, Novopazarska, Vrbovska, Kodžina, Milinkladska, Teočačka, Nadira Kafedžića, Mahmuta Mahmutovića, Mahmutovac.

Do prekida u vodosnabdijevanju doći će i na lokacijama: Nikole Šopa, Grbavička, Zagrebačka, Radnička, Derviša Numića, Gornja Jošanica I, Asima Behmena, Tuneli, naselje Butmir, Vrbaska Tukovi, Nahorevska, Stara cesta I, Mekote, Smaje Šikala, Derviš Fevzi Mostarca, Igmanskog bataljona, naselje Boljakov Potok, Olovska, Senada Fazlića i naselje Doglodi, saopćeno je iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo.

Očekuje se stabilizacija u vodosnabdijevanju do 18.00 sati.

Služba vodomjera i dezinfekcije vode je do 08.00 sati imala 45 prijavljenih kvarova.

U Dispečerskim Centaru primljeno ukupno 99 telefonskih i terenskih prijava (47 na vodomjerima i 52 na vodovodnoj mreži).

Obzirom na pojačan intenzitet opravki kvarova, iz KJKP "ViK" Sarajevo još jednom apeliraju na potrošače za strepljenje i razumijevanje.

(Fena) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.