30.1.2017. 11:40
0
Zbog nasilničkog ponašanja u IZ Srebrenica uhapšena jedna osoba
Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica lišili su slobode Dž.A. (1993) iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Zvornik.

U saopćenju se navodi da je jučer policiji u Srebrenici, oko 13 sati, prijavljeno da je u prostorijama Islamske zajednice u Srebrenici došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, koji su izvršili uviđaj i tom prilikom utvrdili da je Dž.A. na silu izgurao iz objekta jednog od prisutnih učesnika, te da su u međusobnom fizičkom napadu, u kome su učestvovali S.A., M.A., S.A. i M.H., povrede zadobili M.H. (1992.) iz Srebrenice i S.A. (1978.), također iz Srebrenice.

-Povrijeđeni su prevezeni u Dom zdravlja u Srebrenici, odakle je S.A. upućen u Medicinski centar Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći - navodi se u saopćenju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela.

(Fena) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.