30.1.2017. 21:20
7
Ovo je žena koja sjedi ispred Predsjedništva: Ja sam ničija. U tome i jeste problem
Ispred zgrade Predsjedništva BiH u Sarajevu žena sa djetetom u naručju prvo je legla, pa sjela na deku i dočekala policiju ispred Predsjedništva BIH. Saobraćaj je na momenat zaustavljen, pa opet pušten na glavnoj ulici.

Nezvanično saznajemo da se radi o Iman Sari Agić, koja je teško oboljela. Ona je policajcima kazala kako već tri godine ima problem s povraćanjem te da doktori ne mogu da je izliječe, piše Hayat.

Na svom Facebook profilu, prije ovog događaja Sara se obratila javnosti ovim riječima:

- 'Ja sam Ničija. U tome i jeste problem. Nemam ni čaršafa više, sve sam uništila povraćanjem. Htjela sam ovo bar na komade markerom napisati.. Palo mi je na pamet i da skinem na usb, pa da do kopirnice svratim.

Al' ne mogu da hodam, posebno ne noseći svoje blago... Boli me krokodil... Boli me, trga, iskidao je sve u meni... Mučnine su mi dušu iscijedile na nos, pamet, ovo malo što mi ostade od nje - razguliše...

Nemam snage više. Moj sin treba majku, majku sposobnu da skrbi o njemu na adekvatan način, a ne leš kakav ste napravili od mene!

Kad trebam da umrem, umrijet ću kako sam i živjela cijeli život - ne šuteći na nepravdu.Ubijte me, još ćete sevap zaradit'...

BOŽE JEDINI, POMOZI BOLESNIMA, SAMO TI TO MOŽEŠ..., napisala je Iman Sara, prije nego je izašla na ulicu i legla ispred Predsjedništva BIH, i dodala:

- 'Molim vas, neka neko od mojih prijatelja dođe po Almasa i odveze ga kući, da se dijete ne mrzne sa mnom. Ja ću ostati ovdje dok se nešto ne promijeni. Neka me pregaze tenkovi, neka me polome specijalci – ne bi bio prvi put, neka me nišane snajperi… Lijepo sam rekla ili mi pomozite ili me eutanazirajte.Jesam luda, al’ ozbiljno sam mislila. Ja više ne mogu i NEĆU! Ako sam kriva za sve što sam kriva ja – moj sin nije nizašta kriv. On ne zaslužuje ovakav život i neće ga imati, poginut ću za to!!!!

(Merima Druškić)

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.