1.2.2017. 9:55
0
Otkazano ročište Radončiču i drugima: Crnalić ne zna razloge otkazivanja
Nastavak suđenja Fahrudinu Radončiću, Bakiru Dautbašiću, Bilseni Šahman i Zijadu Hadžijahiću koji je trebao danas biti održan na Sudu BiH otkazano je.

Ovo je potvrdio Asim Crnalić, advokat Radončića, ali je kazao da mu je razlog nepoznat.

Otakazno jeste, razlog mi je nepoznat – kazao je Crnalić.

Sudsko vijeće kojim predsjedava sutkinja Hasija Mašović prošlo ročište zabranilo je medijima da određene razgovore objavljuju jer se radi o privatnim razgovorima, na šta je ukazivala i odbrana. Danas se trebalo nastaviti slušanje presretnutih razgovora optuženih za udruživanje radi činjenja krivičnog djela ometanja rada pravosuđa i trgovinu utjecajem.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.