13.2.2017. 8:35
0
Učenici Srednje medicinske škole otvorili žiro račun: Skupljaju novac za odlazak na ekskurziju
Prije nekoliko dana pisali smo o učenicima Srednje medicinske škole koji su putem Facebook stranice 'Tražim nudim posao' pokušali naći posao da sakupe novac za drugove koji ne mogu sebi sami platiti ekskurziju.

Oglas za posao prenosimo u cjelosti:

"Dobar dan, javljamo vam se povodom radne akcije ''Ekskurzija 2017''. Učenici smo Srednje medicinske škole Bjelave. Imamo želju da idemo na ekskurziju, međutim određeni broj učenika nije u financijskim mogućnostima da plati svoj odlazak. Mi kao učenici smo spremni raditi i zaraditi!!! Spremni smo na razne aktivnosti kao što su: (čišćenje parkova, privatnih dvorišta, pranje suđa u restoranima, dijeljenje anketa, reklamiranje određenih proizvoda, animacija djece u domovima, bolnicama, privatnim rođendanima i svaki ostali vid posla koji nam može omogučiti sredstva kojima ćemo platiti našim drugarima odlazak. Ukoliko neko ima prijedlog za neke sponzore molimo navedite u komentar, biće nam od pomoći. Hvala unaprijed", stoji u oglasu.

Nakon reakcija mnogih građana koji su im željeli pomoći odlučili su i da otvore žiro račun, na koji će im se moći direktno uplatiti novac.

"Ovom prilikom želimo da vam se zahvalimo na pomoći koju ste nam pružili,mnogo nam znaci i naravno necemo odustati dok nas cilj ne ostvarimo,da odemo na ekskurziju, i da omogućimo našim drugarima da svi zajedno proživimo čari putovanja i ekskurzije. Žiro račun je otvoren na koji možete slati novac", rekli su učenici ove škole.
 
Za inostranstvo:
SWIFT Code: SABRBA22

1401024100214622

IBAN Code: BA391401024100214622

HAMZA OMEROVIC

Za našu zemlju: 
1401025000336986

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.