20.2.2017. 14:16
0
Zaplijenjeno 111 kilograma duhana na području Posušja
Službenici Postrojbe granične policije Gorica i Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Zapad Bosansko Grahovo 18. veljače spriječili su nezakonit promet 111 kilograma rezanog duhana na području Posušja.

Duhan je otkriven graničnom kontrolom Mercedesa, bh. registarskih oznaka, u kojem su se nalazili J. I. (1985.) i Z. M. (1982.).

Protiv državljana Bosne i Hercegovine Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "nedozvoljen promet akciznih proizvoda".

Duhan bez akciznih markica je privremeno oduzet, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.