20.2.2017. 18:30
2
Izetbegović o hapšenju Zukića: Nadamo se da će uspjeti dokazati svoju nevinost
Očekujemo da Tužilaštvo i Sud stvari urade profesionano, brzo i nepristrasno u skladu sa zakonom. SDA podsjeća na princip da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno. Nadamo se da će uspjeti dokazati svoju nevinost - kazao je predsjednik SDA i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, komentarišući hapšenje sekretara stanke Amira Zukića.

U Sarajevu je večeras održana sjednica Kolegija SDA na kojoj se razgovaralo o reviziji tužbe BiH protiv Srbije, političkoj krizi u zemlji, ali hapšenju Zukića.

Zukić se sumnjiči za nezakonito zapošljavanje, odnosno organizitranje grupu čiji je cilj bio nezakonito zapošljavanja osoba i stranačkih kadrova u javna preduzeća. U istoj akciji u petak je uhapšen i Zukićev vozač Seid Fazlagić, piše NAP.

(NAP)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.