20.2.2017. 20:00
0
IDDEEA raspisala tender za nabavku pasoških knjižica
Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) je danas raspisala tender za nabavku pasoških knjižica, prenosi Anadolu Agency (AA).
Ovim je realiziran zaključak Vijeća ministara BiH sa sjednice održane 16.2.2017. godine kojim je IDDEEA zadužena da u okviru svog zakonskog mandata, a u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, poduzme raspoložive hitne mjere kako građani Bosne i Hercegovine nakon 21. marta ove godine ne bi bili uskraćeni za pravo na pasoš.

"S obzirom da se radi o postupku nabavke koji Zakon o javnim nabavkama propisuje u slučajevima kada se mogu dokazati razlozi krajnje hitnosti, vjerujemo da će se ovaj postupak okončati na vrijeme i da će se kontinuitet izdavanja pasoša nesmetano nastaviti i nakon 21. marta", navodi se u saopštenju Agencije.

(Anadolu Agency) 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.