21.2.2017. 11:39
1
Dvojac iz Republike Srbije varao građane na teritoriji Bosne i Hercegovine
Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe iz Srbije, koje se sumnjiče da su u više općina u BiH, tokom 2016. godine, izvršile više krivičnih djela prevare.

Osumnjičeni Lj.M. (1974.) i B.M. (1971.) oboje iz Beograda su, koristeći putničko vozilo marke „BMW“, dolazili do benzinskih pumpi te kupujući artike prilikom plaćanja dovodili u zabludu radnike da im vraćaju veći iznos novca nego što su im davali za vrijednost kupljenog artikla. 

Krivična djela na sličan način vršili su na području Prijedora, Doboja, Dervente, Istočnog Sarajeva i Sarajeva, pričinivši veću materijalnu štetu oštećenima, saopćeno je danas iz CJB Banja Luka.

Nakon ispitivanja predati su u nadležnost Službe za strance BiH, Terenskog centra Banja Luka.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.