21.2.2017. 18:51
4
Dok je Zukić u pritvoru mijenjat će ga Halid Genjac
Rukovodstvo Stranke demokratske akcije donijelo je odluku o tome ko će mijenjati generalnog sekretara Amira Zukića koji je uhapšen u petak 17. februara i kojem je određen jednomjesečni pritvor. S obzirom na njegovu funkciju, u domenu finansijskog dijela mijenjat će ga neko iz tog resora unutar Stranke.

Politički dio njegove funkcije obavljat će Halid Genjac, predsjednik Glavnog odbora SDA i delegat u Domu naroda Parlamenta BiH, potvrđeno je za Patriju iz vrha SDA.

Podsjećamo, Zukić je uhapšen zajedno sa vozačem Seidom Fazlagićem, članom SDA. Zukić se sumnjiči za krivična djela udruživanje radi činjenja krivičnih djela, primanje nagrade ili drugih oblika koristi za trgovinu utjecajem u vezi sa zapošljavanjima u javna i državna preduzeća i institucije, a Fazlagić za pomoć počinitelju nakon učinjenog krivičnog djela. 

(NAP/Alen Avdić)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.