27.2.2017. 14:43
0
Privedena osoba koja je razbila staklo na džamiji u Kozluku
Policijski službenici Policijske stanice Kozluk priveli su R.G. (1998.) iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je razbio staklo na džamiji u Kozluku, kod Zvornika.

Rano jutros, oko 5.45 sati, policiji je prijavljeno da je nepoznata osoba ili više njih, u toku noći 26. na 27. februara razbila staklo na ulaznim vratima ovog vjerskog objekta.

Preduzimajući aktivnosti na otkrivanju ovog krivičnog djela i pronalasku počionioca, policijski službenici Policijske stanice Kozluk su istog dana identifikovali i pronašli R.G. (1998) iz Zvornika, za kojeg postoje osnovi sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo. 

Iz Centra javne bezbjednosti Zvornik su osudili svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na vjerske objekte i pozvali građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

(Fena) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.