1.3.2017. 14:03
0
Fejzić: Pozvao sam predstavnike Srba da zajednički proslavimo ovaj dan
Povodom 1. marta Dana nezavisnosti BiH Hamdija Fejzić kao predsjednik Skupštine općine Srebrenica organizirao je svečani prijem u Kulturnom centru u Srebrenici.

Na svečanosti su bili prisutni uime člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, njegov savjetnik Dževad Mahmutović, predstavnice Organizacije šehida i poginulih boraca općine Srebrenica, predstavnici udruženja demobilisanih boraca općine Srebrenica, predstavnica Udruženja “Srebreničke majke“ Hatidža Mehmedović kao i predstavnici iz kulturnog društevnog života kao i građani Srebrenice. 

- Žao mi je što predstavnici srpskog naroda nisu došli na ovaj prijem, jer sam im uputio poziv i bila mi je želja da i oni dođu i zajednički proslavimo ovaj dan. Nadam se da će u skorijoj budućnosti oni prihvatiti 1.mart - Dan nezavisnosti BiH kao svoj praznik te da će praznik biti jedinstven za sve građane BiH - izjavio je za Fenu Fejzić.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.