5.3.2017. 18:24
5
Dodik na sastanku sa Mogherini psovao Govedarici, predsjednik SDS-a mu nije ostao dužan
Na jučerašnjem sastanku bh. stranačkih lidera sa visokom predstavnicom za vanjsku i sigurnosnu politiku EU Federicom Mogherini, u jednom trenutku došlo je do svađe između lidera iz RS, piše Patria.

Naš izvor koji je prisustvovao ovom sastanku kaže da se lider SNSD Milorad Dodik obrušio na prvog čovjeka SDS-a Vukotu Govedaricu, koji je između ostaloga govorio o pristrasnosti RTRS-a koji je naklonjen samo Dodiku. Dodik je bio poprilično ljut, kazavši da se treba ugledati na lidere iz Federacije koji nisu nastupili sa podijeljenim stavovima, kakav je to bio slučaj sa njima iz RS.

Svi za stolom su, potom jasno čuli, kako je prvo počeo psovati lider SNSD na što mu predsjednik SDS-a nije ostao dužan, te je uzvratio na isti način- psovkom.

Dodik je danas komentarisao za medije Govedaricin i istup potpredsjednik PDP-a Igora Crnadka kazavši da su "ostrašćeno loše pričali o RS". Crnadak je također održao press konferenciju na kojoj je između ostalog rekao da je Dodik sa Mogherini bio mekan kao pamuk, a da je pred novinarima ratoboran i glumi šerifa.

Raskol u srpskom jedinstvu koji je počeo na posljednjoj sjednici NSRS, sve više se produbljuje, a Dodik gubi kontrolu čak i na sastancima sa predstavnicima međunarodne zajednice. 

(Patria / Haris Ahbabović)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.