23.3.2017. 10:45
0
U noćnim satima naizmjenična potpuna obustava saobraćaja u ulici Zvornička
U okviru izgradnje primarne gradske saobraćajnice Kantona Sarajevo "Južna longitudinala" u ulici Zvornička od večeras do srijede, 29. marta u terminu od 00.00 do 05.00 sati dolazit će do povremenih obustava saobraćaja u zavisnosti od dinamike i lokacije izvođenja radova na poprečnom polaganju podzemnih instalacija u novoprojektovanu saobraćajnicu.

U navedenom periodu i terminu naizmjenična potpuna obustava saobraćaja vršit će se na dionicama od spoja ulice Zvornička sa ulicom Hamdije Čemerlića do spoja ulice Zvornička sa ulicom Topal Osman Paše, te od raskrsnice ulice Zvornička sa ulicom Topal Osman Paše do raskrsnice ulice Zvornička sa ulicom Azize Šaćirbegović.

Za vrijeme izvođenja radova, bit će uspostavljena privremena tehnička regulacija saobraćaja sa adekvatnom signalizacijom. Iz Ministarstva saobraćaja KS mole sve učesnike u saobraćaju da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a građane okolnih naselja na razumijevanje, saopćeno je iz Press službe KS.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.