3.4.2017. 10:14
0
Govedarica Vučiću: Ovo je važno sa aspekta ukupne regionalne pozicije srpskog naroda, posebno nas u RS-u
Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica čestitao je Aleksandru Vučiću izbor za predsjednika Srbije.

-Čestitam Vam na ubjedljivoj pobjedi koju ste ostvarili, a koja garantuje unutrašnju političku stabilnost Srbije i kontinuitet jedne uspješne politike koju vodite. Ovo je naročito važno sa aspekta ukupne regionalne pozicije srpskog naroda, posebno nas u Republici Srpskoj. Mi smo posvećeni istim onim vrijednostima koje ste Vi u Srbiji promovisali, prije svega politici mira, međusobnog uvažavanja i bezbjednosti svih građana na prostoru naših država, ekonomskom razvoju i napretku, socijalnoj stabilnosti, vladavini prava i borbi protiv kriminala i korupcije, kao i evropskoj budućnosti cijelog regiona zapadnog Balkana – naveo je Govedarica.

Vjeruje u nastavak dobre saradnje svih političkih stranaka i nosilaca vlasti  srpskog naroda u Srbiji i Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, intenzivniji rad na pitanjima od zajedničkog interesa.

-Nadamo se snažnijem iskoraku ka većoj ekonomskoj stabilnosti naših država i izgrađivanju one vrste državotvorne svijesti koje će taj i sve druge nacionalne ciljeve moći da realizuje – naveo je lider SDS-a u čestitki.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.