3.4.2017. 22:45
1
Zajednička večera lidera regije
Lideri Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine okupili su se u ponedjeljak u Mostaru, uoči otvaranja Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2017.
Nakon niza bilateralnih razgovora održanih tijekom dana, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, premijer Hrvatske Aleksandar Plenković, premijer Srbije Aleksandar Vučić, predsjednici bh. entiteta Milorad Dodik i Marinko Čavara te članovi Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić sudjelovali su na neformalnoj zajedničkoj večeri.

Prilika je to da se, kako su tijekom dana više puta ponovili, otvoreno razgovara o svim bitnim temama u odnosima četiriju zemalja, a prije svega o gospodarskoj suradnji.

(Fena/Alen Avdić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.