4.4.2017. 20:24
0
Govedarica Špiriću: Nije lijepo varati svoj narod
Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica izjavio je da ako neko nije dobra i poštena osoba ni sve knjige ovog svijeta mu neće pomoći da to postane.

Govedarica je to kazao reagujući na izjavu potpredsjednika SNSD-a Nikole Špirića, koji je Govedarici prethodno poručio da se "knjige ne broje, nego čitaju".

Špirić je naveo i da "osjeća da u posljednje vrijeme raste interes za broj knjiga koje je napisao".

- A poseban interes za to pokazuje i gospodin Govedarica. Da ih je barem pročitao, mogao bi se baviti politikom i bez gusala - rekao je Špirić.

Govedarica je rekao je pročitao dovoljno knjiga da zna "da nije lijepo varati svoj narod i njihovim novcem kupovati stanove po Beču".

- To što se Špirić stidi srpske tradicije i gusala njegov je problem. Njemu je očito bliža muzika Hora bečkih dječaka od srpske epske tradicije pa je zato i kupovao stanove po Beču. Da "srpski Paolo Koeljo" ima imalo srama ćutao bi, jer nije javnosti poznat po stručnosti već po povezanosti sa koruptivnim aferama – ustvrdio je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je rekao da se poslije ovakve Špirićeve izjave postavlja pitanje da li je više knjiga napisao nego što je pročitao.

(Fena/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.