6.4.2017. 8:47
1
Gradonačelnik Skaka na kafi sa Sarajlijama i turistima
Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka i njegovi zamjenici družit će se danas sa Sarajlijama, posjetiocima gradu i turistima povodom 6. aprila, Dana Sarajeva.

''Kafa sa gradonačelnikom'', kako je nazvano druženje, bit će održana na Baščaršijskom trgu (plato ispred džamije), od 12.00 do 13.00 sati.

Na Trgu djece Sarajeva, od 14.00 do 18.00 sati, bit će održana zabava na otvorenom ''Volim Sarajevo''.  U programu će učestvovati dječiji hor ''Palčići'' i animatori za djecu, gudački kvartet Camerata Academica, sazlija Jusuf Brkić, te grupa Undergrounderi na čijem će repertoaru biti hitovi sarajevske pop-rock škole.

Tokom događaja bit će dijeljeni baloni i bedževi s vizualom ''Volim Sarajevo'', najavljeno je iz Grada Sarajeva.


(Fena/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.