11.4.2017. 16:00
2
Preminuo vlasnik Škafe Fahrudin Karalić
Fahrudin Karalić, vlasnik trgovinskog lanca Škafa preminuo je iznenada sinoć usljed zatajenja srca.

Dženaza će biti klanjana sutra u 16:30 sati u Gromiljaku kod Kiseljaka, u džamiji koju je Fahrudin Karalić izgradio. 

Porodica Karalić je prošle godine preživjela šok kada je u velikom požaru u potpunosti izgorio tržni centar Škafe u Rakovici kod Sarajeva, piše Avaz. 

Vatrena stihija je tada osim prodajnog centra, progutala i prostorije gdje je bila smještena administracija i centralno skladište, odakle se roba distribuirala u druge centre u BiH. U Škafi u Rakovici bilo je zaposleno 40 radnika.

Porodica Karalić u teškim trenucima ipak je smogla snage da obavijesti radnike i poslovne saradnike da će kompanija nastaviti sa radom. Zahvaljuju se na mnogobrojnoj podršci u veoma teškim trenucima za njihovu porodicu, piše Avaz.

(Alen Avdić) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.