12.4.2017. 11:30
0
Zasjeda Vijeće ministara: Sporazum o pitanjima sukcesije bivše SFRJ za 2016. na dnevnom redu
Vijeće ministara BiH danas će na sjednici razmatrati Prijedlog odluke o stavljanju izvan snage Odluke o načinu i postupku ostvarivanja prava na naknadu za vrijeme produženog radnopravnog statusa izabranih osoba i imenovanih dužnosnika u institucijama Bosne i Hercegovine.

Između ostalog, bit će razmatrana i Informacija o aktivnostima na provedbi Sporazuma o pitanjima sukcesije bivše SFRJ za 2016. godinu, Informacija o implementaciji „Perspektiva“ programa tranzicije i zbrinjavanja otpuštenog personala i implementaciji politike zaštite mentalnog zdravlja i psihosocijalne asistencije u Ministarstvu odbrane Bosne i Hercegovine i Oružanim snagama Bosne i Hercegovine u 2016. godini te Ocjena opravdanosti sudjelovanja pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u misiji obuke Europske unije u Srednjoafričkoj Republici.

Razmatrat će se i Prijedlog odluke o utvrđivanju visine novčane naknade za rad članova i sekretara Komiteta za upravljanje zračnim prostorom Bosne i Hercegovine.

Ministri će pred sobom imati i Informaciju o načinu organiziranja redakture prijevoda odgovora na Upitnik Evropske komisije, piše NAP.

(NAP/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.