24.4.2017. 15:53
0
Osmanović o napadu u Srebrenici: Očekujem isključenje Hamdije Fejzića iz SDA
Adil Osmanović, zamjenik predsjednika SDA kazao je da uoči nastavka sjednice Predsjedništva SDA da očekuje da se danas donesu odluke koje se tiču sankcionisanja organizatora napada na delegaciju SDA krajem januara u Srebrenici.

Očekujem da će danas na sjednici Predsjedništva SDA biti donesena jedina ispravna odluka kada je riječ o napadu na delegaciju SDA u Srebrenici, a to je isključenje Hamdije Fejzića iz SDA. To je jedina ispravna stvar koja se može desiti. Sve drugo pokazat će da Predsjedništvo stranke nema adekvatan odgovor na probleme koji se dešavaju u stranci – kazao je Osmanović.

Što se tiče neusvajanja povećanja akciza, Osmanović je kazao da očekuje da će neko podnijeti izvještaj u vezi s dešavanjima u PS BiH i da će se na osnovu toga moći donijeti određeni zaključci, ali da zna da su Sadik Ahmetović i Šemsudin Mehmedović glasanje za akcize uslovili usvajanjem njihovih zaključaka.

Bakir Izetbegović, lider SDA istakao je da će na današnjoj sjednici biti donesene neke sankcije posebno kada je riječ o dešavanjima u Srebrenici kao i o dešavanjima u Klubu SDA u PS BiH.

- Ne mogu u ovom trenutku prejudicirati isključenja niti želim jer sjednica tek treba da bude održana – istakao je Izetbegović uoči sjednice.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.