25.4.2017. 14:06
0
Blokirani putni pravci do MGP Bijača i Gorica
Granična policija BiH obavještava javnost da je 25. 4. 2017. od 11 sati zaustavljen promet na putnim pravcima iz unutarnjosti BiH prema MGP Bijača i Gorica zbog čega je onemogućen promet preko ovih prijelaza.

Blokada prometa zbog prosvjeda članova Udruge Zaboravljeni branitelji ne provodi se na području prijelaza i nadležnost za odobravanje javnog skupa, održavanje javnog reda i mira i kontrolu opće sigurnosti na mjestima gdje je blokiran promet imaju nadležne organizacijske postrojbe županijskih MUP-ova. Granična policija BiH prati stanje na graničnim prijelazima u BiH o čemu ćemo informirati građane pravodobno. 

Također, obavještavamo javnost da je na MGP Deleuša i Klobuk od 13 do 15 sati obustavljen promet za sva motorna vozila zbog izvođenja radova na crnogorskoj strani prijelaza.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.