26.4.2017. 10:26
0
Međunarodna konferencija o vodama u Beču
Svake dvije godine Međunarodna asocijacija za vode (IWA – International Water Association) organizuje konferenciju o indikatorima učinka čiji su ciljevi predstavljanje različitih iskustava i upoznavanje sa svjetskim projektima u oblasti voda.

To je tradicionalni forum za razmjenu ideja i metodologija, a slijedeća takva konferencija bit će održana od 15. do 17. maja u Beču. Za organizaciju konferencije zadužena je Međunarodna asocijacija vodovodnih preduzeća u slivu Dunava (IAWD – International Association of Waterworks in the Danube Catchment Area).

Zajedno s konferencijom o indikatorima učinka bit će održana Dunavska konferencija za vode (Danube Water Conference) koju svake godine organizuju IAWD i Svjetska banka u okviru Dunavskog programa za vode (DWP – Danube Water Program). Konferencija predstavlja priliku za dijalog između zemalja i pojedinaca iz različitih sektora koji su uključeni u pružanje vodovodnih usluga. Konferencija će biti održana od 17. do 18. maja 2017. godine u Beču.

(FENA/Merima Druškić) 

BecVoda
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.